Retourneren

 

Je hebt het recht om de gekochte artikelen binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen te retourneren. De volgende stappen dienen te worden genomen in geval van retourzending:

1. Verpak de artikel(en) terug in de doos.

Alle originele ROC Bags verpakkingen met prijzen, labels en hangtags moeten intact zijn en geretourneerd worden. Alle artikelen moeten worden geretourneerd in dezelfde dust ROC Bags waarin het ROC Bag-product naar je is verzonden. Retourneringen die niet voldoen aan ons beleid worden niet geaccepteerd.

2. Print en toevoegen van ROC Bags retour formulier

Druk ons retourformulier af, vul de gegevens van jouw bestelling in en voeg het formulier bij de retourzending.

3. Stuur het retourpakket naar het volgende adres:

Sipack
De Trompet 1217,
1967 DA Heemskerk,
Nederland

 

Dat is het! Zodra de retourzending ons magazijn heeft bereikt en voldoet aan ons beleid, zullen wij de terugbetaling onmiddellijk in behandeling nemen. Houd er rekening mee dat het tot een week kan duren voordat de terugbetaling verschijnt (afhankelijk van de oorspronkelijke betaalmethode).

 

Alle terugbetalingen zullen worden betaald binnen 10 dagen na de datum waarop wij de geretourneerde producten ontvangen. Wij zullen je terugbetalen met behulp van dezelfde betalingsmethode als die je gebruikte om de oorspronkelijke transactie te maken, tenzij we een andere methode met je overeenkomen; er zullen onder geen enkele omstandigheid kosten in rekening worden gebracht voor dergelijke terugbetalingen.

Voor vragen over jouw bestelling, retourzending of het retourformulier kan je contact opnemen met de klantenservice: info@rocbags.com

webstation webdesign webdevelopmentwordpress webdevelopment